BGBGBGBGBGBG

Werknemers

Je bent op zoek naar een passende of misschien wel nieuwe een nieuwe logistiek functie. Je hebt scholing/studie op dit gebied en of werkervaring en staat nu op het punt om te kiezen voor een nieuwe uitdaging. Wij kunnen je helpen in je speurtocht naar een nieuwe werkomgeving.  

Voor zowel functies op lbo, mbo, en hbo niveau  kan W&S logistiek van toegevoegde waarde zijn. Maak gebruik van onze kennis van de markt en ons over meer dan 20 jaar zorgvuldig opgebouwde netwerk in allerlei branches met een grote diversiteit aan logsitieke vacatures en wie weet… begin je binnenkort aan een nieuw start!


Arbeidsvoorwaarden

Voor de beloning van ons personeel passen wij de inleners cao toe. Dit is dan voor alle partijen helder en iedereen krijgt volgens gelijke afspraken een passende beloning.
 
 

Lees verder

Nieuwe Logistieke baan?

Het vinden van de juiste baan is niet altijd makkelijk. Soms is er zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet en dan zijn er weer tijden dat er veel mensen op dezelfde baan jagen. Een paar extra ogen die met je meezoeken zijn dan plezierig.

Lees verder